Butterfly CradleButterfly Cradle adalah satu lagi produk Dodoi Anakku.Saiz buai ini 2 kali lebih besar dari Tiyam Cradle.Memerlukan sedikit ruang bagi melengkapkan majlis kesyukuran baby kesayangan anda.Sedikit unik bentuk ‘baby cradle’ ini kerana bentuk nya sedikit ala ala rama rama.Sesuai pada anda yang inginkan kelainan dari yang lain.

Juga sedikit ruang di perlukan bagi mendekorasi baby cradle’ ini.Kami cadangkan kepada anda yang berminat.Tinggalkan ruang yang sederhana besar supaya kumpulan marhaban mendapat ruang untuk raikan bayi secomel anda.

Maklumkan tarikh majlis juga tema warna serta lokasi majlis untuk kami ‘quot’ harga buai butterfly anak kesayangan anda.Hubungi 012-370 5344 (Pn Sharmila), 012- 699 5643 (Cik Sharwhane) atau 012-911 8845 (Pn Sharzeta) untuk info lanjut.

Butterfly Pink   Cradle
Butterfly Purple Cradle
Butterfly Purple Red Cradle
Butterfly White Pink   Cradle

Untuk tempahan Butterfly Cradle anda boleh hubungi kami seperti no telefon diatas atau tinggalkan mesej pada ruangan yang di sediakan.Klik butang BORANG TEMPAHAN dan pihak kami akan segera menghubungi tuan/puan dengan kadar segera.

borang-tempahan